4G

4G is de snelste variant van mobiel internet die op dit moment beschikbaar is. Snelheden tot 120 Mbps zijn haalbaar, sneller dan veel Wifi-netwerken! Maar welke provider biedt het beste 4G netwerk? En heb je eigenlijk wel echt 4G nodig? Dit artikel beantwoord deze en andere vragen.

3G of 4G

Nu 4G er is, betekent dit niet automatisch dat 3G geen rol meer speelt. Sterker nog, voor veel mobiel internet gebruik is 3G echt wel voldoende. Lees meer over de voor- en nadelen van 3G en 4G. Om alles te weten te komen over 4G lees je dit artikel over 4G.

4G providers

Op dit moment bieden KPN en Vodafone een landelijk dekkend 4G netwerk, terwijl T-Mobile en Tele2 nog aan het bouwen zijn. Ook gebruiken deze providers net weer wat andere technieken, waardoor niet elke telefoon op elk 4G netwerk terecht kan. Wij bekeken de verschillende 4G providers en geven advies.

4G op je tablet

De smartphone is niet het enige apparaat dat sneller mobiel internet verdient. Sterker nog, misschien heb je er met een tablet nog wel een stuk meer aan. Door het grotere scherm laden filmpjes bijvoorbeeld sneller als je 4G gebruikt. Heb je een tablet, lees dan alles over 4G op je tablet.

Alle artikelen binnen deze categorie